Nye strømpriser

STRØM: Spotprisene er på vei nedover, men for alle med variabel pris, er prisene fortsatt høye. Nå sier også Ustekveikja Energi nei til nye kunder. Her får du prisene hos de landsdekkende strømleverandørene.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Trodde du at strømmarkedet har stabilisert seg?

I så fall tar du feil.

Betaler fremdeles dyrt

For mens prisene på kraftbørsen Nordpool har sunket kraftig, er det få strømleverandører som har varslet framtidige priskutt som monner.

Per i dag er det altså bare kunder med såkalt spotpris som nyter godt av synkende kraftpris – vi andre må betale det vår strømleverandør forlanger.

Det betyr at du som strømkunde må følge med på prisnivået til din leverandør.

Trykk her for å se prisene til de landsdekkende leverandørene

Leverandørstopp

I tillegg blir det stadig færre landsdekkende strømleverandører. Nå har også Ustekveikja Energi besluttet å si nei til nye kunder.

Det betyr at det bare er 11 landsdekkende strømleverandører igjen. Til sammenligning var det over 20 i begynnelsen av desember.

Ustekveikjas begrunnelse

Følgende melding ligger nå ute på nettsidene til Ustekveikja Energi:

  • "Ustekveikja Energi er et lite, men solid selskap eid av Hol kommune. I 10 år har vi vært en lokal og nøktern strømleverandør, noe som gir trygghet i en turbulent tid i kraftmarkedet.

    Selskapet er kjent for å ha svært konkurransedyktige priser i forhold til konkurrentene, og har vært blant de rimeligste leverandørene i flere år. Det har ført til en enorm pågang av nye kunder i de siste ukene.

    Av den grunn ser vi oss nødt til å stanse registreringen av nye abonnenter fra 10. januar. Dette gjøres av hensyn til service og oppfølging overfor våre eksisterende kunder.

    Ordningen er midlertidig.

    Nye kunder vil bli ønsket velkommen når situasjonen har stabilisert seg."

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer