Nye vinnere på mobilpris

MOBIL: Vi har oppdatert mobilkalkisen - her ser du hvem som er billigst på mobil, enten du ringer mye, lite eller holder deg til SMS.

Publisert
Sist oppdatert

Utallige operatører og en stadig lansering av nye abonnementer gjør det vanskelig for deg som kunde å finne det billigste alternativet. Løsningen er imidlertid snublende nær:

Hvem som er billigst for akkurat deg får du vite ved et par tastetrykk i vår oppdaterte mobilkalkulator

Nytt

Det siste tilskuddet i kalkulatoren er Combitels Inverse abonnement. Og de kommer faktisk kommer svært godt ut, både for gjennomsnitts-nordmannen A4-Arne, og for de som hovedsakelig sender SMS.

Kontantkortene er oppskrytt

I motsetning til hva mange tror er det abonnementene som er billigst. Og det gjelder også for de som sender tekstmeldinger i stedet for å ringe. Trikset er bare å finne abonnementene med ingen, eller svært lav månedsavgift. For SMS-Johan troner You Only og Combitel Inverse øverst på tronen.

Store penger å spare

Bare blant de ti billigste for SMS-brukerne skiller det over 900 kroner. Men husk at siden vi kun viser de 10 billigste, er prisforskjellene mellom billigst og dyrest faktisk langt større enn tabellene viser.

Hvilken operatør og ikke minst hvilket abonnement eller kontantkort du bør velge, er avhengig av hvor mye og hvordan du bruker mobilen. Du bør derfor ikke se deg blind på prisvinnerne vi har kåret, de kommer nemlig godt ut på basis av vårt angitte bruksmønster.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer