Nyt telekrigen!

Fra første juni allerede kan du endelig høste de mest solide fruktene av konkurransen i telemarkedet.

Nyt telekrigen!
Publisert

Konkurransen om tellerskrittene skyter ny fart etter tirsdagens annonsering fra Telenor om at alle kan ringe til lokaltakst innenlands fra 1. juli. Telia Norge svarer onsdag ettermiddag med at de gjør sitt junitilbud med lokaltakst til hele landet permanent både for privatkunder og bedrifter. Tele2 annonserte tirsdag at de fortsatt vil legge seg på en lavere pris enn Telenor, og gi sine kunder marginalt lavere priser på samtaler til hele landet, i tillegg til Jämtland og Härjedalen i Sverige.

Taper penger

Etter å ha småkriget i litt mer enn ett år, slår Telenor endelig til med et tilbud som kundene virkelig vil merke. Allerede nå ser vi at dette virkelig setter fart i telekrigen. Men samtrafikkprisene de andre leverandørene må betale til Telenor, gjør at de fleste faktisk taper penger på kundenes innenlandstrafikk nå.

Både Telia og Privatel forteller til DinSide at de er i samtaler med Telenor for en endring av samtrafikkprisene.

- Telenor sier de gjør det for forbrukerens skyld, men hvorfor reduserte de da ikke prisene for flere år siden, sier markedssjef i Privatel, Jan Cloosterman, og konkluderer selv med at Telenor gjør dette for å konkurrere ut de andre selskapene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.