Nytelse i Grimstad

Historiens andre Nytelsesfestival i Grimstad avholdes fra 6. til 10. august. Og arrangørene kan love nytelse på mange plan.

Publisert
Sist oppdatert

Nytelsesfestivalen i Grimstad er en hyllest til livsnyterne blant oss. I år vil det bli arrangert en rekke arrangementer fra mat- og vinsmaking til erotikktorv, barnas nytelsesfestival og sansenes messe med påfølgende Bibelsk måltid.

Erotisk nytelse
Med fjorårets arrangementer forsøkte ildsjelene i Grimstad seg på en festival som skulle handle bare om nytelse. Den gang protesterte de mer religiøse kreftene i byen mot det de oppfattet som umoralsk nytelsesdyrking. Men i år har også de kristne gruppene kommet med på programmet med arrangementer som Messe for sansene og Bibelsk Måltid.

For de som skulle være mer interessert i kroppslig nytelse vil det også i år være et rikt tilbud. Erotikktorget som åpner på fredag kan friste med en rekke produkter og aktiviteter som kroppsmaling, og seksuelle hjelpemidler. Bakerne i byen baker morrabrød og golfklubben tilbyr en puttingkonkurranse som nok aldri er sett på norske golfbaner. Det vil også bli holdt en rekke foredrag og utstillinger om forskjellige erotiske tema under festivalen.

En nytelse å bo i Grimstad
- Årets arrangement blir et mylder av forskjellige spennende aktiviteter rundt nytelse. Det skal være en nytelse å bo i Grimstad, sier Nytelsesgeneral Kjetil Jørgensen. Han er en av mange frivillige som har jobbet hardt de siste månedene for å gjenta fjorårets suksess.

- Nytelsesfestivalen i fjor klarte å få til en kontinental atmosfære hvor folk slappet av og koste seg. Vi håper at det i år vil komme opptil 2.000 gjester til festivalen men det er jo ikke noe mål i seg selv å bli så store som mulig, sier Jørgensen. Med to uker igjen til festivalstart jobbes det fortsatt med å få med alle i Grimstad som ønsker å bidra og være med på en god festival.

Dessert for sansene
På restauranten Apotekergården vil mat selvfølgelig være i fokus for nytelsen. Her blir det servert erotisk mat og avholdt kurs i smaking av edle dråper. En av helgens spesialiteter er Øredesserten hvor kombinasjonen god portvin og god musikk vil gi så mye nytelse som mulig. Nytelsesmarinaen vil være åpen hver kveld med god mat, drikke og musikk. Et tips kan være å forsøke seg på gallermiddag på torsdagen hvor det serveres helstekt okse og annen saftig grillmat.

Festivalpasset for langhelgen koster bare hundre kroner og kan kjøpes på festivalen. Noen arrangementer som konserter eller spesielle aktiviteter kan derimot kreve at du betaler litt ekstra. Festivalen avsluttes søndag 10. august med gallamiddag på ærverdige Strand Hotell i Fevik.

Mozon 28.07.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer