Nytelse i Grimstad

Historiens andre Nytelsesfestival i Grimstad avholdes fra 6. til 10. august. Og arrangørene kan love nytelse på mange plan.

Publisert
Sist oppdatert

Nytelsesfestivalen i Grimstad er en hyllest til livsnyterne blant oss. I år vil det bli arrangert en rekke arrangementer fra mat- og vinsmaking til erotikktorv, barnas nytelsesfestival og sansenes messe med påfølgende Bibelsk måltid.

Erotisk nytelseMed fjorårets arrangementer forsøkte ildsjelene i Grimstad seg på en festival som skulle handle bare om nytelse. Den gang protesterte de mer religiøse kreftene i byen mot det de oppfattet som umoralsk nytelsesdyrking. Men i år har også de kristne gruppene kommet med på programmet med arrangementer som Messe for sansene og Bibelsk Måltid.

For de som skulle være mer interessert i kroppslig nytelse vil det også i år være et rikt tilbud. Erotikktorget som åpner på fredag kan friste med en rekke produkter og aktiviteter som kroppsmaling, og seksuelle hjelpemidler. Bakerne i byen baker morrabrød og golfklubben tilbyr en puttingkonkurranse som nok aldri er sett på norske golfbaner. Det vil også bli holdt en rekke foredrag og utstillinger om forskjellige erotiske tema under festivalen.

En nytelse å bo i Grimstad- Årets arrangement blir et mylder av forskjellige spennende aktiviteter rundt nytelse. Det skal være en nytelse å bo i Grimstad, sier Nytelsesgeneral Kjetil Jørgensen. Han er en av mange frivillige som har jobbet hardt de siste månedene for å gjenta fjorårets suksess.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer