Nytt mobilselskap satser på kontantkort

Chilimobil vil gjøre kontantkort billigere.

DITT FORBRUK: Egen mobilbruk avgjør hva som er det billigste alternativet for deg. Foto: Frederic Cirou / PhotoAlto
DITT FORBRUK: Egen mobilbruk avgjør hva som er det billigste alternativet for deg. Foto: Frederic Cirou / PhotoAlto Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag 17. april lanseres det nye mobilselskapet Chilimobil, som i første omgang satser på kontantkort-abonnement til mobilkundene.

– Vi ønsker å etablere kontantkort som den billigste og beste løsningen for mobilkommunikasjon i Norge, sier daglig leder Harald Bøyum i en pressemelding.

Lanserer kontantkort

Ifølge Post- og Teletilsynet er det hele 1,5 millioner nordmenn som har et kontantkortabonnement.

Tirsdag blir nyheten Chilimobil tilgjengelig på nett og i samtlige Narvesen, 7-eleven og Shell 7-eleven- butikker. Kundene vil få samme dekning som Telenor-kundene.

- Kontantkortkundene har vært mobiltelefonselskapenes melkeku i årevis. De er trolig de eneste forbrukerne som straffes for å betale på forhånd. Det har vi gjort noe med. Med vårt kontantkort kan du i praksis ringe dobbelt så lenge i forhold til for eksempel NetCom, Telenor og Chess – med samme fleksibilitet og med de laveste prisene i markedet, sier Bøyum.

Det nye mobilselskapet skal tilby ringepriser på 0,29 og 0,19 kroner per minutt. Den laveste ringeprisen krever at kunden lader kontantkortet med 399 kroner per måned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer