Nytt mobilselskap

MOBIL: TalkMore er en ny norsk mobilleverandør som nettopp har åpnet for nye kunder. Vi har lagt inn prisene i vår oppdaterte mobilkalkulator, les pressemeldingen og sjekk om prisene holder mål.

Publisert
Sist oppdatert

TalkMore har ett abonnement, og skryter av at de ikke krever månedsavgift fra kundene. Ringeprisen er på 99 øre per minutt for alle telefoni, og det koster 49 øre for SMS og 1,99 for MMS.

Hvordan prisene til TalkMore duger sammenlignet med de andre operatørene kan du sjekke i DinSides oppdaterte mobilkalkis.

- Vi vet at pris er avgjørende for privatpersoner og at mange ønsker seg en leverandør som gjør det enkelt for dem å kontrollere kostnadene knyttet til mobilbruk. Derfor har vi laget en enkel modell som gjør det rimelig for oss å drifte virksomheten, samtidig som det er billig og enkelt for kundene å benytte våre tjenester, sier markedsdirektør Torkel Muri i TalkMore.

Internettbasert

- Med TalkMore får kunden tilgang til sitt eget kundesenter på internett der man til enhver tid har oversikt over egen kontostatus, spesifisering av forbruk og kan skru av og på tjenester tilknyttet abonnementet, sier Muri.

- Vi ser at lavpris-tjenester har høy fokus blandt norske forbrukere og at enkelhet, lav pris og vilje til selvbetjening med internett blir godt mottatt, Norwegian er et eksempel på dette innen transportsektoren. Aktører i andre bransjer som for eksempel Skandiabanken, har bevist at enkle og økonomiske gunstige løsninger raskt klarer å etablere en solid kundebase, avslutter Muri.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer