Nyttårskavalkade

Intet nytt år er vel komplett uten en aldri så liten nyttårskavalkade? Her gir vi deg de mest populære artiklene fra året som gikk.

Publisert
Sist oppdatert

Kalkulatorer

Våre kalkulatorer er en av grunnsteinene på sidene våre, noe som også reflekteres av dere lesere. For eksempel har mer enn en halv million av dere brukt Hva er boligen verdt-kalkulatoren i året som gikk. Ellers kan du bruke den til å finne det billigste mobilabonnementet, strømleverandøren, etc.

Trykk her for å komme til de ti mest populære kalkulatorene.

Visuell moro

At grillen er sentral i den norske sommersesongen kommer ikke som noen stor overraskelse. Vår bildespesial med sommerens hotteste griller var hetere enn glødende kull, gjennom hele sommeren, og langt utover høsten. Kule klokker og interiørtips vekket også stor interesse.

Trykk her for å se de hotteste grillene i 2004 - og de ti beste bildespesialene.

Quizmaster

2004 kommer til å gå inn i historien som det året vi gikk på quiz. Knapt en dag gikk uten at det var ett sted vi kunne danne lag og løse nøtter og svare på spørsmål om alt mellom himmel og jord - og enda litt til. Ikke rart kanskje, at testene topper mest-lest listene våre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer