Og vinneren er...

Her drikker du billigst øl i høst.

Publisert
Sist oppdatert

De høye leieprisene gir studentene ekstra trang økonomi, så hvor kan du gå og drikke øl uten å bli flådd? Vi guider deg til billige vannhull i studentbyene Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø.

TEST: Er du edru nok til å kjøre bil?

Stor forskjell på studentstedene

Studentbarene er kjent for å ha gode priser på øl fordi de fleste barene er drevet på dugnadsbasis av studentene selv. En stikkprøve viser imidlertid at det er store forskjeller. På Studentersamfundet i Trondheim koster det 39 kr for en halv liter øl hvis du er medlem, ellers koster det samme glasset deg 51 kroner.

Les også: Har du nese for øl?

I studentbaren på Chateau Neuf i Oslo koster en øl 34 kroner hvis du er student, og på Kvarteret i Bergen som også er studentdrevet, koster halvliteren 49 kroner uansett om du er medlem eller ikke. På studenthuset Driv i Tromsø koster det 39 kroner for en halvliter øl på onsdager, og 44 kroner ellers i uka. Billa bar på Blindern studenthjem selger øl til 29 kroner halvliteren, men er primært en bar for beboerne og deres venner.

Les også: Salget av slankeøl tar av

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer