Også menn vil ha myk sex

Menn liker å bli kost og puslet med, nyter å være objekt for en kvinnes begjær og har behov for kjærlighet, intimitet og nærhet, ikke bare rå sex. For mange er dette gammelt nytt, men mange har enda ikke tatt poenget.

Publisert
Sist oppdatert

Forum: Hva liker du best, myk eller litt røff sex?

Det er grunnleggende forskjeller mellom menns og kvinners seksualitet, hvorav den viktigste forskjellen nok er at mannen gjennom sin penis tidlig i livet får et håndfast og lett tilgengelig forhold til seksualiteten sin. Kvinner opplever seksualiteten som noe langt mer abstrakt og sammensatt. Våre kjønnsorganer ligger litt mer tilbaketrukket, så det kreves mer av oss for å finne frem til seksualitetens mest nærliggende gleder. Vi vil nå trekke frem noen av kjennetegnene ved mannes seksualitet:

Mannen liker å være spesiellMannen liker å være spesiell og ulik alle andre. Derfor blir det viktig å se nettopp hans spesielle egenart. Mange menn er redde for å være spesielle på feil måte, det er derfor viktig å fortelle ham hva det spesielle var som gjorde at du falt for nettopp HAM. Menn har en utrolig evne til å lage fantasier om hvor fantastiske elskere alle andre menn er, og spesielt de mennene du eventuelt har vært sammen tidligere. Spar ham for historier om dine tidligere kjærester, og la ham føle at akkurat nå er han den eneste ene for deg, utvalgt av alle verdens menn på grunn av egenskaper som gjorde ham spesiell for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.