Ølsmugler tatt for tredje gang

En 34-åring har blitt en gjenganger hos Tollvesenet.

Kassebilen inneholdt 2.268 liter øl.  Foto: Tollvesenet
Kassebilen inneholdt 2.268 liter øl. Foto: Tollvesenet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jo, det er godt med en kald øl, men noen har blitt litt ivrige i varmen.

En 34-årig polsk statsborger er blitt en gjenganger hos Tollvesenet. Torsdag morgen ble han tatt for ølsmugling for tredje gang. Bilen inneholdt 2.268 liter øl da mannen ble stoppet i Kongsvinger.

- Dette er det største ølbeslaget i Kongsvinger i år. Beslaget representerer unndratte avgifter på 113.000 kroner, forteller fungerende kontorsjef Kjersti Bråthen i Tollvesenet. Lei moms og toll? Denne Facebookgruppen er enormt populær

Prøvde å stikke av

Tidlig torsdag morgen oppdaget en tollpatrulje fra Kongsvinger en Peugeot Boxer kassebil på riksveg 2 og da nummerskiltet viste seg å tilhøre en Golf personbil, ønsket tollerne å kontrollere bilen. En tollpatrulje tok oppstilling på riksveg 2 ved Rasta, men den polske sjåføren forsøkte da å stikke fra tollerne. Ferden endte i en jordvoll på en gårdsplass. Etter utforkjøringen løp sjåføren fra stedet, men han ble raskt innhentet av tollere. Den polske statsborgeren ble overlevert til mannskaper fra Kongsvinger politistasjon etter pågripelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer