Online Club med nettauksjon

Endelig kan også nordmenn få et auksjonshus på internett. Lenge har dette vært forbeholdt utenlandske nettsteder, men nå kan også vi bli med på moroa.

Solgt til høystbydene!
Solgt til høystbydene! Vis mer
Publisert

Internettauksjoner er noe av det hotteste på internett i dag. Amerikas fjerde mest besøkte website www.ebay.com har 950.000 tusen produkter til salgs, som igjen genererer over 140 millioner hits per uke.

Enkelt

Den tradisjonelle måten å holde en auksjon på er å samle masse mennesker i et stort hus til en bestemt tid. Med Internett blir dette mye enklere. På en nettauksjon ligger produkter inne i bestemte tidsintervaller, og du kan hele tiden se hva som er det høyeste budet.

Ønsker du å legge inn et bud selv, klikker du bare med musen, og gjennom e-mail blir du varslet om du fikk det siste bud. Det er med andre ord den perfekte markedsplass, og er du heldig kan du få røverkjøp på alt fra datamaskiner og mobiltelefoner til reiser og klær.

Ikke bare fly

I Norge har det stort sett bare vært flyselskapene, som har prøvd seg med store nettauksjoner. Dette har ofte medført kaos og frustrerte brukere, ettersom datakapasiteten har vært for dårlig.

- Vi har sørget for stor kapasitet på både våre linjer og hardware, understreker Spandow i Online Club og legger til at de samarbeider med Skrivervik Data på driftssiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer