Ønsker sjokolade fremfor sex

En av to kvinner vil heller ha sjokolade enn sengekos. Det er fordi sjokoladen aldri svikter.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nesten ni av ti menn ville unngått de søte slikkeriene til fordel for noe langt mer smakfullt under dyna. Derimot sier halvparten av kvinnene at de foretrekker fryd og gammen i sjokoladeland.

Det viser en undersøkelse utført av Storbritannias største sjokoladeprodusent, Cadbury’s. Mer enn 1.500 voksne briter har deltatt, og en av sjokoladeentusiastene gir denne forklaringen: ”Garantert nytelse. Sjokoladen skuffer aldri.”

- Vi vet at kvinner liker å spise sjokolade, men vi hadde ingen idé om at de likte det så mye! Sjokolade har tydeligvis en viktig plass i hjertet til mange britiske kvinner, sier sjokoladeekspert i Cadbury’s, Tony Bilsborough, ifølge nettstedet Foodnavigator USA.

Både mennene (57%) og kvinnene (66%) som var med i studien, visste at sjokolade bedrer humøret.

Les også: Sjokolade danker ut kyssing

Sjokoladens kremete konsistensSjokoladeprodusenten vektlegger i tillegg forskning gjort ved University of Wales som har sett på forholdet mellom sjokolade og endorfiner.

Endorfiner er også kjent som kroppens eget morfin eller et ”lykkehormon”. Men ifølge en av direktørene i Cadbury’s er det ikke bare endorfiner det går på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer