Oppdatert lærebok i akupunktur

Siden utgivelsen av Lærebok i akupunktur i 1991, har det skjedd en rivende utvikling på feltet. Nå er grunnboken i faget oppdatert.

Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert lærebok i akupunkturSiden utgivelsen av Lærebok i akupunktur i 1991, har det skjedd en rivende utvikling på feltet. Nå er grunnboken i faget oppdatert.

Akupunktur er nå en mer akseptert behandlingsform, og stadig flere leger og andre helsearbeidere benytter akupunktur på linje med andre metoder.

Boken har to siktemål: For det første gir den en innføring i akupunktur, både i den naturvitenskaplige forskningen og hva den i dag kan si om akupunktur, og i den tradisjonelle kinesiske akupunkturens medisinske tenkning.

For det andre gir boka en praktisk-klinisk beskrivelse av muskel-skjelettlidelser og hodepine, som er skrevet slik at klinikeren lett kan slå opp og finne behandlingsforslag, skriver Universitetsforlaget i en pressemelding.

Den reviderte utgaven er gjennomgående oppdatert, og er utstyrt med nye illustrasjoner. Boka tar med utviklingen som har skjedd innen basal smerteforskning, spesielt forskningen på kroniske smertetilstander. Den klinisk forskningen på akupunktur er ajourført innenfor muskel-skjelettlidelser, hodepine, reumatiske lidelser og enkelte andre tilstander boken omhandler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer