Opplevelser og bistand

Moderne kvinner trenger opplevelser som løfter humøret og gir inspirasjon i hverdagen.

Foto: http://www.marenostrumresort.com/
Foto: http://www.marenostrumresort.com/ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

 • Spa-opphold. Spa er deilig, trendy og dyrt Pris 2000 – 3000 kroner

 • Gi henne en times massasje. 60 minutter massasje hos Vestkantbadet i Oslo koster 590,- Eller en time eller flere med aromaterapi – Markveien naturmedisinske senter gir 1,5 time for 550,-

 • Restaurantbesøk. Og nei, her snakker vi ikke McDonald's. Gjerne en prisbelønnet restaurant, kanskje med en stjerne i Michelin-guiden? Regn med minimum 2.500 kroner for to personer.


 • Teaterabonnement. De fleste teatrene har abonnementsordninger for en hel sesong, som du kan glede din kvinne med. Du bør nok bli med, eller sørge for at hun har billett til en god venninnne.

  Oslo Nye teater selger de tre gjenstående forestillingene frem til sommeren for 625 kroner (30 prosent rabatt). Gang dette med to så er du i mål for 1250 kroner.

 • Kinobilletter – Vil du glede en filmgal kvinne? Kjøp gavekort til kino. Gavekort selges til ordinær forestilling pris. De fungerer som "penger", derfor får du igjen penger om forestillingen dere går på har en lavere pris.

 • Ellers: Konsertbilletter, billetter til Stand up – og du må være med.

 • Ønsker hun hjelp og ideer til shoppingen? En dag med en "personal" shopper koster 750 kroner timen hos designfirmaet Helle Myhre.

 • Alle damer drømmer om en ”Bli ny dag”. En hel dag med fargeanalyse, stilanalyse, personlig veiledning i garderobeplanlegging, makeup kurs og frisørbehandling. Pris? Gerd Ordal tar 4.750 kroner.

 • Vaskehjelp. Hvis du ikke gir deg selv bort som årsgavekort, kan du jo hyre en hushjelp. Regn med 300 - 400 kroner per uke for et par timers vasking. Tilbydere finner du i telefonkatalogen.

 • Skjortestryking. Her er det mulig å kjøpe abonnementer som kan gjøre livet lysere for både menn og kvinner. Kjeden Vinderen vask og rens tilbyr – ja – vask og rens av 100 skjorter til 1500 kroner.
Vi gjør oppmerksom på at DinSide på ingen måte går god for kvaliteten på produktene i priseksemplene vi har funnet. Disse er kun ment å være informasjon om ett alternativ til deg som er på jakt etter ideer, og det er helt sikkert flere tilbydere i alle markedene.

Å finne alternativene og sammenlikne dem har vi denne gangen overlatt til deg.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer