Opplevelser/"ikke-ting"

Hjemme bra, men borte best. Eller var det omvendt?

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hotellopphold: Hyggelig å komme vekk en dag eller to, selv om det ikke er til Langbortistan. Må koste minimum 1.000 kroner natten, ellers er standarden nok ikke god nok.

Spa-opphold: Godt for kropp og sjel - og du får være med. Et helgopphold for to koster om lag 3.000 - 5.000 kroner.

Massasje/aromaterapi: De fleste elsker dette, eller så lærer de å gjøre det når de prøver første gang. En time koster om lag 500-600 kroner.

Restaurantbesøk: Og nei, her snakker vi ikke McDonald's. Gjerne en prisbelønnet restaurant, kanskje med en stjerne i Michelin-guiden? Regn med minimum 2.500 kroner for to personer.

Billetter: Til konserter, revyer, teaterforestillinger og mye mer. Du vet sikkert hvilken sjangre jeg liker.

Handy-man: Gavekort på (mann) som kommer hjem og skrur opp lamper, maler badet, setter nytt skjermkort i pc'en, rydder balkongen eller pusser vinduene. Passer best for single jenter som ikke har en personlig husslave ;-)

Rydding og vask: Vi hater å gjøre slikt, og hvis du ikke gir deg selv bort som årsgavekort, kan du jo hyre en hushjelp. Regn med rundt 300 kroner per uke for et par timers vasking. (Dette hadde vel også vært noe for gutta?)

Dansetimer: Kanskje noe internasjonalt inspirert, Latino er inn for tiden.

Shoppingtur: Vi vil shoppe blant trend-fanatikerne. Gi oss en langhelg i New York, det trenger ikke koste mer enn 5.200 kroner per person (inkludert hotell). Tokyo er kanskje hakket mer trendy. En flybillett dit koster opp mot 9.000 kroner per person.

En hvit strand: Ja, vi følger fremdeles med på Robinson, og ønsker oss en tur til Malaysia. Men vi vil gjerne ha noe mer komfort. En flybillett tur/retur paradiset koster rundt 7.000 kroner.

Romantisk weekend: Roma, Paris eller Barcelona. I motsetning til gutta tar vi med oss kjæresten på tur. Mellom 2.500 og 3.500 kroner per person for flyturen.

Skiferie: En tur til Tyrol hjelper mot vinterdepresjonene. Der er det nemlig skikkelig vinter. Pris fra 5.000 kroner per person.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer