Opptil 127 prosent dyrere i miniformat

Rådyrt å handle smått.

Du betaler 80 prosent mer for tannkrem om du kjøper ministørrelse i stedet for originalstørrelse, og 74 prosent mer for dusjoljen dersom du kjøper miniflasken fremfor den vanlige flasken.
Du betaler 80 prosent mer for tannkrem om du kjøper ministørrelse i stedet for originalstørrelse, og 74 prosent mer for dusjoljen dersom du kjøper miniflasken fremfor den vanlige flasken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dusjoljen på bildet ovenfor koster 74 prosent mer i miniformat (flaske på 50 ml), fremfor flaske i originalformat på 200 ml. Tannkremen i miniformat koster 80 prosent mer i miniformat, enn i vanlig tannpastatube-størrelse.

Ille, tenker du kanskje? Men dette er ikke engang de verste eksemplene ...

Å kjøpe smått koster flesk

Kjekke reisestørrelser

Dagens krav til flybagasje, med stadige innskjerpelser på hvor mye (lite) bagasje vi kan ha med oss - og kravene til størrelsen på typiske toalettprodukter i håndbagasjen, gjør at markedet for produkter i bagasjevennlige størrelser er blitt større.

Men at pakningene blir mindre, betyr ikke nødvendigvis at prisene følger naturlig etter ...

Vi har sjekket prisene på typiske velværeprodukter som du gjerne har med på reise - og sammenlikner det med prisen per ml. som du betaler for det samme produktet dersom du kjøper en flaske, boks eller hva det måtte være, i ordinærstørrelse.

Her er verstingene

Vi har innhentet priser på minipakninger fra en reiseutstyrsbutikk som har et godt utvalg av slike reisevennlige pakninger, samt priser på originalstørrelser fra apotek og spesialistforretning for personlig pleie-produkter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer