Organiserte får store rabatter

Kanskje et av de beste argumentene for å være fagorganisert.

Kutt forsikringsutgiftene med medlemskap i riktig fagforening. Det kan redusere de årlige utgiftene med flere tusen kroner i året. Foto: PER ERVLAND
Kutt forsikringsutgiftene med medlemskap i riktig fagforening. Det kan redusere de årlige utgiftene med flere tusen kroner i året. Foto: PER ERVLAND Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lyst på opptil 25 prosent ekstra rabatt på forsikringen? Da bør du undersøke medlemskapene dine og i neste omgang se om du har valgt feil bank og forsikringsselskap.

Det er ingen hemmelighet, men det kan være på sin plass å minne om det: Fagorganiserte kan spare mange tusen kroner i året på å velge bank- og forsikringsprodukter med rabatt.

Årsaken er selvsagt at kollektive avtaler innebærer svært mange nye kunder til forsikringsselskapene, og forhandlingsgrunnlaget om pris blir derfor mye bedre enn om du tar kontakt kun på vegne av deg selv. Når for eksempel LO forhandler om pris, forhandler de på vegne av 860.000 medlemmer.

Uavhengig av politisk ståsted så kan det være økonomisk lønnsomt om i hvert fall ett av medlemmene i husstanden er organisert i en fagforening. Vel og merke hvis du/dere samtidig benytter dere av fordelene det innebærer.

>>> Her betaler mange dobbelt

Eksempler på rabatter

Spesielt på forsikring kan det være mye å spare, men også boliglånsrenten kan bli bedre om du er medlem i den rette fagforeningen, og de kan opplyse deg om hvilket forsikringsselskap som gir deg den beste rabatten med ditt medlemskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer