Outletmesse på Lillestrøm

Nå skal butikkene samles for å tømme lagrene sine.

Nå planlegges det outletmesse for de som er glad i merkeklær. Foto: Norges Varemesse
Nå planlegges det outletmesse for de som er glad i merkeklær. Foto: Norges Varemesse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kom og tøm lageret ditt! heter det på Moteuken outlets hjemmesider. Oppfordringen går til utstillere som ønsker å bli kvitt restpartier innen mote, sport, firluftsliv, sko, smykker og interiør.

Den 7.-8. november arrangeres det såkalt outletmesse på Lillestrøm utenfor Oslo - hvis interessen i klesbransjen er stor nok.

- Foreløpig er vi i en fase hvor vi informerer en hel masse interesserte uten at de har tatt endelig stilling til om de vil være med. Den 10. oktober må vi fatte en beslutning om messen har livets rett, men vi har veldig tro på dette, sier Einar Kvalheim, prosjektdirektør for Norges varemesse. Messen skal gi publikum muligheten til å handle sesongens merkevarer til en mye lavere pris. Messen garanterer gigantiske prisavslag og reklamerer med 70, 80 og 90 prosents avslag på ordinær utsalgspris. Samtidig skal det være en arena der forhandlerne kan bli kvitt sine prøvekolleksjoner.

- Omløpshastigheten på kleskolleksjonene er fire til seks ganger i året. Det er alltid klær som må bort for å få plass til nye. Nå kan bransjen samles for å selge disse klærne, og det vil bli veldig billige varer.Outletmessen er inspirert av et lignende konsept fra København som hadde 190 utstillere og 11.345 besøkende på sin messe. Arrangørene mener dessuten at tidspunktet er optimalt i forhold til juleinnkjøp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer