Over 100.000 leser Mozon

Dette er en stor dag for Mozon. Du er nå en av over 100.000 som har funnet frem til landets beste helsenettsted.

Publisert
Sist oppdatert

De kraftige bredbåndskablene inn til Mozon må tåle store belastninger nå om dagen. Den siste måneden har 116.164 satt kursen mot landets helsenettsted nummer èn.

Og hvis det er første gangen du er her: Velkommen. Du er i godt selskap.

Gjennombruddet kom fredag. Da hadde vi registrert 103.312 unike lesere de siste 30 dager.

En suksess
Vår hardt arbeidende redaksjonssjef Vegar Vatn er veldig glad for at dere kommer innom alle sammen, og i likhet med alle andre i redaksjonen vil han sette alle kluter til for at Mozon skal bli enda større og bedre i tiden som kommer.

- Dette var stort. Jeg er glad for denne muligheten til å hjelpe Norges befolkning til bedre helse og livskvalitet, og disse tallene viser også at vår måte å presentere helseinformasjon på er den rette.

- Det at hver leser i snitt bruker elleve minutter ved hvert besøk er også et klart tegn på at folk trives hos oss, og det er en tillitt vi ikke gambler med, sier redaksjonssjefen.

Noe av grunnen til at Mozon er blitt en suksess tror vi er samarbeidet vi har inngått med noen av landets største medie-aktører. Vi leverer daglig saker til VG Nett, SOL, TV2 og Yahoo!.

Høy kvalitet
Lege, akupunktør og urtemedisiner Bernt Rognlien og Ivar Moe, som nå er sjefsredaktør i Familien, lanserte Mozon i november 2000. Siden den gang har vi hele tiden satt kvalitet i fokus, og for å sikre det har vi knyttet til oss landets fremste eksperter innen flere fagområder.

Rognlien, som også er huslege i TV2s God Morgen Norge og ukebladet Allers, dekker selv området alternativ medisin på Mozon. Doktor Gro Nylander holder et øye med helsen til landets flotte kvinner, ernæringsfysiolog Hanna Hånes gir deg råd om kosthold og slanking, overlege Ole Fyrand forteller deg hvordan du får penere hud og hår, mens det fargerike sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås tar pulsen på det siste innen sex og samliv.

Denne kombinasjonen av fagpersonell gjør at vi kan gi de beste rådene innen de områdene som er viktigst for å hjelpe det norske folk til bedre helse og livskvalitet.

- Vi er veldig glade for å ha folk i tale når det gjelder seksualitet. Det gjør at sexlivet blir lettere, leknere og mer spennende. Det gleder oss, og vi ser det gleder leserne også, sier Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås i en kommentar til suksesstallene.

Vi er veldig glade for at dere kommer hit, og vil fortsette å gi dere råd og informasjon som hjelper deg og dem du er glad i til bedre helse.

Vi setter pris alltid pris på deres kommentarer, så send gratulasjoner eller hva enn du har på hjertet .

Mozon.no, 24.02.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer