Over 100.000 leser Mozon

Dette er en stor dag for Mozon. Du er nå en av over 100.000 som har funnet frem til landets beste helsenettsted.

Publisert
Sist oppdatert

De kraftige bredbåndskablene inn til Mozon må tåle store belastninger nå om dagen. Den siste måneden har 116.164 satt kursen mot landets helsenettsted nummer èn.

Og hvis det er første gangen du er her: Velkommen. Du er i godt selskap.

Gjennombruddet kom fredag. Da hadde vi registrert 103.312 unike lesere de siste 30 dager.

En suksessVår hardt arbeidende redaksjonssjef Vegar Vatn er veldig glad for at dere kommer innom alle sammen, og i likhet med alle andre i redaksjonen vil han sette alle kluter til for at Mozon skal bli enda større og bedre i tiden som kommer.

- Dette var stort. Jeg er glad for denne muligheten til å hjelpe Norges befolkning til bedre helse og livskvalitet, og disse tallene viser også at vår måte å presentere helseinformasjon på er den rette.

- Det at hver leser i snitt bruker elleve minutter ved hvert besøk er også et klart tegn på at folk trives hos oss, og det er en tillitt vi ikke gambler med, sier redaksjonssjefen.

Noe av grunnen til at Mozon er blitt en suksess tror vi er samarbeidet vi har inngått med noen av landets største medie-aktører. Vi leverer daglig saker til VG Nett, SOL, TV2 og Yahoo!.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer