Over 60 prosent billigere på nett

- Jeg ga klar beskjed til Elkjøp om at de akkurat hadde mistet en kunde.

Går du rett i butikken når du handler elektronikk? Det kan du tape penger på. Foto: Colourbox.com
Går du rett i butikken når du handler elektronikk? Det kan du tape penger på. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sagt det før, men sier det gjerne igjen: Skal du handle elektronikk, bør du først gå på nett. Da vil du oppdage at mange varer er mye billigere i nettbutikken enn hvis du går i selve butikken for å handle. Elektronikkjedene opererer med forskjellige priser i nettbutikk og butikk, og prisene kan også variere fra varehus til varehus innenfor samme kjede.

Selv om temaet er hyppig omtalt på DinSide, får vi stadig nye tips fra lesere som reagerer på nettopp denne politikken:

- Jeg kjøpte to minnekort, nærmere bestemt to INSDH4G4 Integral 4 GB SD Card, til 299,- per stykk på Elkjøp i Drammen. Vel hjemme sjekket jeg prisen i nettbutikken. Du kan tro jeg fikk sjokk, for i nettbutikken var prisen 99 kroner per stykk, skriver Frank Kristoffersen til DinSide.

- Mistet en kunde

Han sendte så en e-mail til Elkjøp, som svarte at de ikke har prisgaranti mot egne nettsider.

- Jeg har handlet ganske mye hos Elkjøp gjennom tidene, men jeg ga klar beskjed til Elkjøp om at de akkurat hadde mistet en god kunde, sier Kristoffersen.

Hans opplevelser er bare ett av mange eksempler på den nye prispolitikken, og den praktiseres slett ikke bare hos Elkjøp. I fjor skrev vi om Jon Arne Tjøstheim som følte seg snytt etter å ha betalt 50 prosent mer for en tv hos elektronikkjeden Expert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer