Trumf og Coop

Over en milliard til gode

Her kan det være penger å hente for mange.

KUNDEPROGRAM: Du kan ha penger til gode hos NorgesGruppen eller Coop. Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB
KUNDEPROGRAM: Du kan ha penger til gode hos NorgesGruppen eller Coop. Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer
Publisert

Høsten sniker seg innpå, og i disse dager kan det være greit å huske på dagligvarekjedens bonusordninger. Kanskje har du penger til gode som har gått i glemmeboka?

I fjor skrev vi om at kunder har milliarder til gode i bonuser de ikke har brukt.

- Trumf-medlemmene har rundt 1,7 milliarder kroner i tilgjengelig og ubrukt bonus, uttalte Kine Søyland, kommunikasjonssjef i NorgesGruppen til DinSide i fjor.

Vi har spurt NorgesGruppen om hvordan det ligger an i år. Søyland forteller til DinSide at bildet er omtrent det samme som i fjor.

Mye til gode

- Medlemmene har omtrent like mye ubrukt bonus tilgjengelig som på samme tid i fjor. Forskjellen nå ser vi mest i at vi har fått flere Trumf-medlemmer, forteller Søyland.

- Sånn sett kan jo det tyde på at flere er blitt oppmerksom på/bevisst på fordelene som ligger i et Trumf-medlemskap, legger hun til.

Bonus fra Trumf kan tas ut på en rekke måter. Du kan enten bruke dem til å betale i butikk eller overføre til kontoen din. I tillegg kan du overføre Trumf-bonusen din til Nordic Choice club, SAS EuroBonus, eller du kan velge å donere deler av bonusen til ulike organisasjoner som Kirkens Bymisjon, UNICEF eller Turistforeningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.