Rema Forsikring legges ned

Over og ut for Rema forsikring

Dette skjer med kundene.

FARVEL TIL FORSIKRING: Rema 1000 slutter med forsikringsvirksomhet. Bildet viser Rema-sjef Ole Robert Reitan under framleggelsen av Reitangruppens årsresultat for 2017 i februar. Foto: Thor Nielsen/NTB scanpix.
FARVEL TIL FORSIKRING: Rema 1000 slutter med forsikringsvirksomhet. Bildet viser Rema-sjef Ole Robert Reitan under framleggelsen av Reitangruppens årsresultat for 2017 i februar. Foto: Thor Nielsen/NTB scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før helgen ble det kjent at Rema Forsikring kaster inn håndkleet etter to år. Siden oppstarten har dagligvarekjeden samarbeidet med Storebrand, som nå vil overta forsikringskundene.

«Forsikringene løper som før, og alle kunder vil få en e-post med praktisk informasjon», står det på Rema Forsikrings nettside.

Nedleggelsen forklares med at Rema vil rendyrke butikkonseptet framfor forsikringen ved å legge alle sine «krefter i å ha de beste butikkene og varer til bare lave priser».

Forsikringsdokumentene dine flyttes over til Storebrand, og det er også der du kontakter kundeservice og melder inn skader framover.

Levér inn Dingsen

Dersom du har Kjør Smart-appen og Dingsen-pluggen i bilen, vil du fortsette å ha 15 prosent lavere pris fram til neste hovedforfall, men siden Rema Forsikring legges ned, vil appen etterhvert slutte å virke, og Rema ber alle kunder om å levere inn Dingsen til nærmeste miljøstasjon.

Storebrand tilbyr ikke Kjør Smart. Andre forsikringsselskap som tilbyr bilforsikring med app og plugg i bilen er Sparebank 1 gjennom sitt produkt Spinn og Tryg med sin Sidekick.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer