Overnattingspriser langs Autobahnen

Kjører du sydover i sommer, skal du antakeligvis gjennom Tyskland. Med barn i bilen, vil en overnatting underveis ofte være obligatorisk. Men hva vil det koste? Vi gir deg oversikten.

Publisert

For mange nordmenn har Tyskland blitt et transittland til herlighetene lenger sør i Europa. Det gode veinettet gjør at du fint kan kjøre fra Kiel og tvers igjennom Tyskland i løpet av én dag. Det er det allikevel ikke alle som orker. Turen kan bli lang og trist, og med små barn i bilen kan du gjøre lurt i å ta en overnatting underveis.

Hva koster det?

Vi kontaktet det Tyske Turistkontoret i Oslo, og fikk dem til å anbefale fem overnattingssteder som ligger strategisk plassert i nærheten av autobahnen. Det gjør at du kan kjøre så lenge du gidder, sjekke inn for natten, og starte dagen etter frisk og opplagt, uten å tape for mye tid. Det Tyske Turiskontoret kan du kontakte på telefonnummer 22853490.

Er du NAF medlem kan det lønne seg å kontakte NAF for å få oversikt over deres samarbeidspartnere i Tyskland. NAF finner du på nettet , og er kjent for å ha gode tilbud til sine medlemmer.

Alle overnattingsstedene skal ligge ved siden av autobahnen, og under hvert overnattingssted har vi oppgitt deres telefonnummer. Vårt råd er at du ringer dem på forhånd og får en korrekt veibeskrivelse, slik at du vet hvor du skal kjøre av motorveien. Alle de oppgitte prisene er for to voksne og to barn, og inkluderer frokost. Barna sover på samme rom som foreldrene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.