Overrask din kjære med erotisk mat!

I dag vil jeg gjerne anbefale en bok til glede for kjærlighetslivet. Boken handler om mat, og er for så vidt en kokebok, men den handler også om sanselighet, glede og god sex.

Publisert
Sist oppdatert

Boken heter rett og slett Kjærlighetsmenyer, og er skrevet av Barbara Enander. Det er utgitt på Ernst G. Mortensens Forlag i 1987, og sannsynligvis ikke lett å få tak i. Dette er imidlertid en bok som fortjener ny blest, så spør etter den!

Men uansett om du får tak i denne boken eller ikke: Selve idéen er viktigst: Finnes det noe mer sensuelt enn å forberede et måltid for en man er glad i? Du trenger vel egentlig ikke noe kokebok, men kanskje det hadde vært fint med litt inspirasjon?

Hva med for eksempel en måneskinns-supé? Bør bare inntas ved fullmåne, og helst under åpen himmel. Egentlig hører den bare sommernettene til på våre breddegrader. Passende bakgrunnsmusikk er Glenn Millers Moonlight Serenade . Husk at her skal det ikke spares, verken på det sentimentale, det romantiske eller det dramatiske. Her gjelder det å spille på hele følelsesregisteret.

En absolutt betingelse for at en slik måneskinnssupé skal bli vellykket, er at dere begge er hodestups forelsket - i hverandre. Brytes dette budet og dere bare er sånn passe begeistret for hverandre og bare halvveis nyter mat, drikke og musikk, ja da brytes også fortryllelsen. Da gjemmer månen seg bak tunge skyer, fuglene slutter å synge og vinen forvandles til vann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer