Øverst på de riktige listene

Er du også lei av at det bare er ukurante størrelser og de mest outrerte modellene igjen når salget starter? Det må ikke være sånn! Her er våre tips til hvordan du kan bli en av de utvalgte få som får forsyne seg av godene - mens de fremdeles er akkurat det.

Publisert
Sist oppdatert

Mailinglister

Det hele er egentlig såre enkelt: Trikset er å få innpass på de riktige mailinglistene. Om det er vanlig post, E-post eller SMS spiller ingen rolle, så lenge du får den - før det ordinære salget starter!

Butikker inviterer gjerne stamkunder til forsalg av forskjellige slag. Noen holder åpent lenger - eller åpner tidligere - i forkant av det ordinære salget slik at gode kunder kan plukke fra øverste hylle i fred og ro. Andre satser på kundenes diskresjon og gir dem avslag på alle varer om de, litt diskret, nevner at de har blitt forespeilet rabatt i en gitt periode.

I tillegg er det mulig å få plass på listene til produsenter eller importører, som jevnlig inviterer til kolleksjonssalg og vareprøvesalg.

DinSide Økonomi har snakket med både de som inviterer - og de som blir invitert - for å gi deg noen gode tips slik at ditt navn er på listene neste gang invitasjonene sendes ut.

 • Her kan du lese hvilke råd klesbransjen gir deg.
 • Tips fra en som er på de riktige listene.
 • Internett: Gruppemailene som bør reddes fra SPAM filteret.
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer