Ownersbuy

Med lav medlemsavgift og litt vanskelig tilgjengelige priser, kommer Ownersbuy tilsynelatende litt bedre ut av det enn Norsk Familieøkonomi.

Publisert
Sist oppdatert

Kontingent

Aldersgrensen er 18 år og medlemskontingenten er kr 150,- inkl. mva. pr kalenderår.

Mobiltelefon

Ownersbuy har flere tilbud innen mobiltelefoni. Det mest generelle er Owners Basic, som lanseres som "et nytt abonnement for deg som ikke ønsker å knytte binding til abonnementet ditt, samtidig som at du får tilgang til Norges laveste ringepriser"

Minuttprisene i seg selv er konkurransedykrige med det billigste alternativet med standardinnstillingene i vår Mobiltelefonkalkulator (unntatt MMSene). Tar man med månedsavgiften på 82,90 i Ownersbuys tilbud, gir imidlertid Ownersbuy 2933,62 kroner i mobilutgifter det første året.

Dette er omtrent 900 kroner mer enn markedets billigste tilbud - Noextras, som vil koste 2 022 kroner med de samme forutsetningene.

Fasttelefon

På fasttelefoni tilbyr Ownersbuy lavere priser enn hva som er standard. Blant annet er startprisen for alle samtaler 39,7 øre - omtrent tyve øre lavere enn "vanlig" pris. Likevel når ikke tilbudet opp til det beste i markedet.

Vi har sammenliknet med prisene til den beste i markedet for en moderat telefonbruker som i gjennomsnitt ringer andre fasttelefoner 15 minutter hver dag utenfor arbeidstid, og to minutter til mobiltelefoner. Vår eksempelbruker har analog telefon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer