Øyvind: Endelig øl & kebab

Har endelig gått tom for Herbalifepulver, og det store problemet nå er å begrense seg foran matfatet. Trykk her for å sende meg en mail.

Øyvind: Endelig øl & kebab
Publisert
Sist oppdatert

Oppsummering: De 13 første dagene av testen testet Øyvind Herbalife-slankepulver. Pulveret erstattet frokost og lunsj, men han spiste vanlig sunn middag. Fra og med dag 14 har Øyvind gått over til å spise vanlig sunn mat.

Startvekt var 92 kg, i uke tre veier Øyvind 88,1 kg. Målsetning = 80 kg

Dagbok

Torsdag var det SOL-fest, og for første gang på tre uker ble det endel øl & Gin Tonic.

For å toppe det hele avsluttet jeg kvelden med en kyllingbabb. Det gjelder å kose seg når man først har muligheten. Kebaben smakte eventyrlig, og var et kjærkommet avbrekk fra slankemaset. Nå er jeg imidlertid tilbake til hverdagen, dvs. sunt kosthold.

Mat

Jeg er altså totalt ferdig med pulverhelvetet, og har spist normalt de siste dagene.

Føler alt går greit, bortsett fra at det til tider er vanskelig å begrense seg ved middagen. Var spent på vekta nå som jeg har begynt å spise, men har ikke gått opp igjen siden jeg sluttet med pulver. Vi får se om vektreduksjonen fortsetter - forutsatt at jeg klarer å begrense meg framover.

Ellers har jeg for første gang på lenge måttet begynne med belte på en av buksene mine. Det er jo greit å ta med seg, når kjøleskapet bugner over av fristelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer