På egne vinger

Er drømmen å bli en av luftens helter? Se hvilke fly du får kjøpt til en overskuelig sum, og hvor mye det koster å ta sertifikat.

Publisert
Sist oppdatert

For et par uker siden skrev vi om hvordan du kan bli eier av ditt eget helikopter, og hvor mye det koster å blir helikopterpilot. Interessen for emnet var stor, og derfor følger vi opp med en ny artikkel om kjøp av eget fly.

Med eget fly kan du dra på kaffebesøk til familien i Molde søndag ettermiddag og være tilbake til middag i Oslo. Og du slipper å stå i kø sammen med hundrevis av andre stressede flypassagerer hver gang du skal ut og reise.

På egne vinger

Å få sitt eget privatfly, er noe billigere enn å kjøpe et helikopter. I alle fall dersom man holder seg til de minste flyene.

Vi har sjekket en rekke av de modellene det går an å kjøpe her i landet. Vær oppmerksom på at det kan være mye billigere dersom du finner et bruktfly.

På denne nettsiden finner du bruktfly til salgs fra om lag 400.000 kroner.

SE BILDENE AV ALLE DE NYE KULE FLYENE DU FÅR KJØPT - OG HVA DE KOSTER.

Det billigste flyet koster om lag 895.000 kroner. Vær oppmerksom på at alle prisene i bildespesialen er oppgitt inklusive avgifter og moms. Likevel kan prisen bli høyere, for eksempel hvis du velger tilleggsutstyr. Vi har hovedsakelig tatt utgangspunkt i småfly som personer med privatsertifikat kan fly.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer