På høy tid å gå fra konseptene

En av landets største møbel- og sengetøyskjeder har ikke doble dyner som ”en del av konseptet”. Mener de at folk helst bør holde seg unna hverandre i sengen?

Publisert
Sist oppdatert

Vi tilbringer mye tid i sengen. For det meste sover vi vel.

Noen gjør det alene, noen har en annen ved siden av seg. Av dem som sover sammen, er det noen som deler samme store dyne, mens andre har hver sin.

Forleden gikk vi til en større møbel/sengetøys forretning for å få nye trekk til den doble dynen vår.

Om de hadde to meter og tyve dynetrekk? Javisst hadde de det!

Velvillig ble ganske lekker t sengetøy hentet fram fra hyllene og demonstrert for oss. Det var to meter og tyve langt, men bredden - den var nitti centimeter!

Om de ikke hadde trekk til doble dyner? Nei, de hadde ikke det, slike dynetrekk var ikke «en del av konseptet».

Vi må spørre: Hva er det som får store kjeder til å tro at samsovende er så kjedelige for hverandre at de ønsker både stoffer og dun mellom hverandres kropper? Tror ikke kjedene på hudkontakt? Er det slik at de har «veiet, målt og spurt» en rekke mennesker og funnet ut at flertallet vil ha sin egen dyne helt for seg selv

Vi fikk ikke svar, men forlot forretningen med et uttalt ønske om at de så snart som mulig burde gå fra konseptene.Esben Esther

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer