Reiseforsikringen

Pass på her

Derfor får du ikke penger fra reiseforsikringen din.

HJEMME BEST: Men ikke når det gjelder reiseforsikringen. For uhell du har på hjemmebane dekkes ikke. Foto: Odd Roar Lange
HJEMME BEST: Men ikke når det gjelder reiseforsikringen. For uhell du har på hjemmebane dekkes ikke. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hundretusener av nordmenn har helårs reiseforsikring. De ønsker å være sikret mot uhell, skader, forsinkelser, forsvunnet bagasje og å vært godt sikret når reisen ikke går helt som planlagt.

Men er den så god som du tror?

Når er du dekket?

Mange har også fått med seg at reiseforsikringen gjelder fra da de går ut av huset hjemme og til de er tilbake igjen. Også når de ikke er på det som vi kaller reise i vanlig forstand.

Gjelder reiseforsikringen til og fra jobben? Eller hva med levering i barnehagen eller for dem som er på vei til skolen?

Her er noen av fellene du bør være obs på.

Norgesferie

- Selv om reiseforsikringen ofte kan dekke skader - også på korte og lange turer her hjemme, er nok på reiser ut av Norge at en gyldig reiseforsikring er viktigst, sier kommunikasjonssjef Arne Voll i Gjensidige til DinSide,

- I Norge er vi utrolig heldig som har et helsevesen som fungerer for alle, noe som ikke er en realitet alle steder i utlandet. Selv om mange land i Europa har flinke leger og flotte sykehus, så er det fremdeles ofte stor forskjell på offentlige og private helsetjenester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer