Pass på hva du sier i taxien

Storebror ser deg. Selv i drosjen.

TAXISLADDER: En oslo-sjåfør outer passasjerenes drosjepreik på Twitter.
TAXISLADDER: En oslo-sjåfør outer passasjerenes drosjepreik på Twitter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke unormalt at kunder klager på serviceytere og tilbydere. Vi kan klage til Forbrukerombudet eller forbrukerrådet, til selskapene som yter service eller tjenester eller til klagenemnder som flyklagenemnda. Litt sjeldnere er det at vi tar oss tid til å faktisk skryte av ekstra god service, ut over å betale tips til ansatte i restauranter. Og kanskje drosjesåføren. Det siste kan det være god grunn til å gjøre etter at du har lest dette.

Pass munnen din

For nå tar de serviceansatte igjen. Vi har nylig lest om nettstedet der kassadamene henger ut kundene sine. - Sunt og fornuftig, sier psykolog til DinSide om det danske forumet.

I Norge har vi ikke sett noe som ligner helt, men på Twitter har den anonyme brukeren som kaller seg Taxisladder skapt seg et stadig større navn.

Sjåføren som opererer i Oslo, legger hyppig ut rett-fra-kunden-sitater på 140 tegn eller mindre. Og de kan være ganske så avslørende for kundens tilstand og mentale nivå. I skrivende stund har sladreren nær 4.000 følgere på Twitter, og høster stort sett rosende omtale fra de som følger ham (vi har sett sjåføren outet som mann med bilde, lagt ut av en kunde).

Taxisladder er det nye BIG BANG. Ønsker du latter ikke dra til latter les taxisladder skriver Jaacob009. Norges beste underholdning! skriver Gabriel_Tveit, mens Oda_pr skriver at taxisladder er genialt. Ler meg skakk her jeg sitter. Håper flere yrkesgrupper kommer med sladder på Twitter.

Her er noen av sitatene

Så til hva sjåføren sladrer om, som gjør ham til slik en helt blant følgerne. Vi har sakset noen sitater fra tidligere denne uken:

  • FN representant: "Menneskerettigheter må være noe av det beste menneskene har oppfunnet"
  • 2 gutter: "Vi fant noen små poser med stoff. Politistasjonen var stengt.. Istedet dro vi til Grønland for å selge, der er det alldri stengt"
  • Ventet på rødt i lyskrysset.. MEG:"skal ikke kjøre på rødt fordi du jobber i samferdselsdep." KUNDE:"kjør på! Det er jo taxi-grønt.."
  • Og til sist:

  • - Om du eventuelt er taxisladder, så har jeg en syk historie du kan skrive om. Gidder ikke å begynne på den om du ikke r taxisladder.
Mulig du blir engstelig nå, eller kjenner deg igjen. Men sjåføren lover på sin twitter-side de siterte full anonymitet.

Se også nettsiden som outer de pinlige og feilsendte sms-ene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer