pcutstyr.no sliter

Ikke lenger mulig å bestille nye varer. Hva skjer?

pcutstyr.no sliter
Publisert
Sist oppdatert

Bekymrede nettshoppere som har bestilt varer hos den norske nettbutikken pcutstyr.no, har de siste dagene blitt møtt av en stengt nettbutikk når de har prøvd å sjekke statusen på handelen.

Så hva skjer egentlig? Vi ringte dem, og her får du svaret.

Vi har kontroll

- Det stemmer dessverre at vi har vært nødt til å stenge nettbutikken de siste dagene, bekrefter eier og daglig leder Alexander Tvete fra pcutstyr.no til dinside.

- Forklaringen er at driftsselskapet som står bak nettløsningen vår har, og har hatt, problemer. Dette har gjort at vi kom stadig mer på etterskudd med både nye og eksisterende kundehenvendelser. For å komme ajour var vi rett og slett nødt til å ta en liten pause, men målet er uansett at alt skal være i orden fra og med neste uke, fortsetter Tvete.

Les også: Dette vil de ikke fortelle deg

Men dette er jo ikke særlig tillitsvekkende for kundene, hvilken sikkerhet har de egentlig for at bestilte varer blir levert?

- Kundene er trygge, sier Tvete. Husk at ingen produkter blir trukket fra kundens konto før selve varen blir sendt fra oss. Alt vi gjør fram til varen blir sendt, er å reservere kjøpssummen på kredittkortet. Den endelige belastningen vil først skje når kundens vare er sendt, og kunden mottar en leveringsbekreftelse fra oss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.