Penere hud med bakruspulver

I tillegg til å hjelpe deg opp dagen derpå fjerner bakruspulveret K.G.B. giftstoffer fra kroppen, gir deg penere hud og er proppfull av antioksidanter.

Publisert
Sist oppdatert

I Norge er KGB-pulveret nå til salgs på utvalgte utesteder, i noen kiosker og på internett.

Pulveret skal ha blitt utviklet av St. Petersburgs Military Medical Academy for hemmelige russiske agenter under den kalde krigen. Det er det samme forskningsmiljøet som sendte den første personen ut i rommet og produserte den første atomubåten.

Agentene skulle skjenke informanter fulle og tømme dem for informasjon. Planen var at de skulle drikke like mye selv, men pulveret skulle hindre dem i å bli like fulle. Pulveret gjorde ikke agentene mindre fulle, men det reduserte bakrussymptomene.

Pulveret kom i søkelyset tidligere i år da avholdsbevegelsen IOGT påsto produktet var giftig. Disse påstandene ble tilbakevist av importøren, som sa produktet ikke var mer giftig enn to epler og var godkjent av Mattilsynet.

Fjerner gift- K.G.B. er et hundre prosent naturlig kosttilskudd som beskytter mot fyllesyke ved å redusere nivået av acetaldehyd i blodet. Acetaldehyd er et giftig stoff som bygges opp i kroppen når du drikker alkohol, sier amerikaneren Kurt Sahl, en av partnerne i selskapet som selger produktet, til Mozon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer