Pengeslukerne på Finn.no

Det dyreste du kan kjøpe akkurat nå.

Denne boligen på Nesøya er blant de dyreste boligene på Finn.no akkurat nå. Prislapp: 35 millioner kroner. Foto: Choice eiendomsmegling
Denne boligen på Nesøya er blant de dyreste boligene på Finn.no akkurat nå. Prislapp: 35 millioner kroner. Foto: Choice eiendomsmegling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bruktmarkeder på nettet kan være rene gullgruver. Vi har søkt oss gjennom Finn.no og funnet fram noen av de mest eksklusive og dyreste varene på markedet.

Les også: 15 fryktelige funn på Finn

Hva med en banjo til 93 millioner kroner? Ja, det er faktisk sant, og en faksimile av annonsen finner du her. Den eneste vi vet om banjoen er at den skal være gammel. DinSide har ikke lykkes å få kontakt med selgeren, som antageligvis har bommet litt på tastaturet da hun la inn annonsen.

En stor trend på Finn.no er å selge telefonnummer som er lette å huske, eller et såkalt gullnummer. Men det koster. For eksempel kan telefonnummeret 48 88 88 84 bli ditt for den nette sum av 300.000 kroner. Telefonnummer 97 00 00 00 kan bli ditt for en halv million kroner. Og for en million kroner kan du få et nummer som består av to hele, forskjellige tusen tall, for eksempel 1000 2000 (sjekk Finn-kode 14017723 for detaljer).

Og når du har brukt opp en formue på en banjo og et lett telefonnummer, kan du fortsette å shoppe. Her er flere godbiter i forskjellige kategorier, for folk med svært tykke lommebøker:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer