Penis-strekk skal gi større stake

Flere tusen norske menn har kjøpt en mekanisk innretning som lover å strekke penis tre centimeter på fire måneder. Penis-ekspert Ken Purvis mener metoden har noe for seg.

Publisert
Sist oppdatert

Nesten tre centimeter. Det er løftet til det danske firmaet Dana Medic som selger penisforlengeren Jes-Extender over internett.

For to tusen kroner kan du få apparatet tilsendt i posten og strekke penis til den lengden du ønsker.

- Den gjennomsnittlige veksten er på 2,8 centimeter om du bruker verktøyet hver dag i fire måneder, påstår Jes Bech Müller ved Dana Medic.

Fullt mulig- Det er fullt mulig å forlenge penis på denne måten, men det krever en ekstremt stor dose tålmodighet. Om du klarer å gå med denne innretningen på penis mange timer hver dag i flere måneder kan du se frem til noen ekstra centimetre og millimetre.

- Innretningen er jo heller ikke spesielt diskret og vanskelig å bruke under klærne til hverdags om du ikke vil gå på jobben i fotsid frakk. Vi kan godt kalle dette en fattigmanns-løsning på penisoperasjon som vil gå mye raskere, men også koster mye mer penger, forklarer Ken Purvis ved Andrologisk Senter i Oslo.

Han mener denne typen mekaniske penisforlengere følger et prinsipp som kan brukes på alle kroppsdeler som vil gi etter for press eller strekk over tid. Men han advarer mot fristelsen til å stramme skruene noen omdreininger for mye.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer