Perfekt fredagsdate

Endelig fredag! Og du skjelver som et aspeløv fordi du skal møte drømmedama. Her er ti sikre bud for en vellykket date.

Publisert
Sist oppdatert

YES! Du har overtalt kvinnen i dine drømmer til å bli med ut i kveld. Bare dere to! Naturligvis er du ganske nervøs, så gode forberedelser er essensielt - og der kan vi hjelpe. Med Mozons ti bud for en vellykket date er du praktisk talt i mål allerede.

Velg den perfekte bukettenOK, så har du allerede tenkt å ta med deg roser som en hors d'oeuvre til daten. KJEDELIG! Det er altfor vanlig, og ja, selv om det er tanken som teller tenkte du tydeligvis ikke så veldig lenge på denne.

Her er et godt tips: Ikke bare ta en bukett som ser pen ut, men finn ut hva blomsten betyr (jepp, alle blomster betyr noe, og damer vet hva det er).

Når du gir henne buketten med hvite liljer og forteller at du valgte de blomstene fordi du synes det er himmelsk å være sammen med henne kommer hun til å spise middag av hånden din.

Legg merke til detaljeneMed en gang du ser på henne, fortell hvor pen hun er, og gi et kompliment for noe spesielt - som for eksempel håret hennes eller fargen på noe hun har på seg.

Damer vil garantert legge merke til at du legger merke til detaljene, og hvis du ikke kommer på noe, bare fortell henne hvor flott smil hun har (alltid et svakt punkt). Nøkkelen til en vellykket date er at hun er sentrum i din verden i kveld, og alt spinner rundt henne - damer elsker det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer