Personlige trenere til test

SATS, Elixia, Oxigeno - hvem er best?

Mosjonist og journalist Maren Synnevåg har testet personlige trenere hos Sats, Oxigeno og Elixia i Oslo. Foto: Per Ervland
Mosjonist og journalist Maren Synnevåg har testet personlige trenere hos Sats, Oxigeno og Elixia i Oslo. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste treningskjedene tilbyr personlige trenere, som skal hjelpe deg til å yte maksimalt og nå dine mål.

DinSide Helse har tidligere testet personlige trenere for å sjekke om det er verdt pengene:

Les også en annen test fra 2008:Et blodslit for å bli sprek NB: Gjennomført under andre vilkår enn denne testen.

Denne gangen ønsket vi å teste og sammenlikne tilbudet hos tre store treningssenter i Oslo, med fokuset: Hvilken av kjedene kan tilby det beste personlig trener-opplegget?

Vi har latt mosjonist og journalist Maren Synnevåg teste personlige trenere hos treningssentrene SATS, Oxigeno og Elixia.

Treningssentrene var kjent med testpersonens bakgrunn og målet med treningstimene. Treningen ble sponset av treningssentrene selv.

Vi gjør oppmerksom på at vurderingene går på enkeltsentre og enkelttrenere, og at resultatene ikke nødvendigvis er direkte overførbare til andre trenere og sentre.

- Målsettingene ble oppnådd

- Etter to barnefødsler med 2 års intervall følte jeg at tiden var inne for å komme i skikkelig god form. Magemusklene hadde ikke vært brukt på lang tid og mye tunge løft, amming gjorde at jeg slet med en del smerter i rygg og skuldre, sier Maren Synnevåg om sin egen begrunnelse for å delta i testen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.