Planlegg middagen

Ikke la strømregningen legge på seg av frossenmat.

Publisert
Sist oppdatert

De økonomiske kjøper mat som kan fryses ned i store kvanta når det er på tilbud.

Klarer du å planlegge når du skal bruke den, er det ikke bare matbudsjettet, men også strømregningen som kan slankes.

Her er Dagfinns strømsparetips:

Mitt sparetips er både bra for maten og strømregningen.

I stedet for å ta maten ut fra fryseren og sette den i romtemperatur, da kjøler jo den ned innetemperaturen også, så settes maten i kjøleskapet slik at frysevaren absorberer varme der.

Videre kan middagsrester med fordel avkjøles ute (høst/vinter) før den settes inn i kjøleskapet. Dermed slipper kjøleskapet å avkjøle ganske varm mat og kasseroller.

Stor konkurranse

Wilfa og DinSide har i samarbeid en løpende konkurranse i januar, der tre heldige lesere kan vinne hver sin varmeovn - eller å slippe å betale strømregningen for forrige kvartal.

Alt du må gjøre for å vinne er å sende oss ditt beste strømsparetips. De fleste kjenner jo til de store strømslukene, men her vil vi gjerne høre om de små grepene våre lesere tar i hverdagen. Samlet kan disse bidra til å spare mye strøm.

Hver dag, til og med 1. februar, vil vi publisere et nytt tips, slik at alle leserne kan ta del i de smarte sparetipsene!

Kan du bedre?

Les mer om konkurransereglene, premier og hvordan DU kan delta her.

Konkurransens første vinner
Konkurransens andre vinner

Vi gjør oppmerksomme på at flere lesere kan ha sendt inn omtrent samme tips. Der dette er tilfelle, gjelder førstemann til mølla-prinsippet.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer