Skann og betal regningen i Vipps

Plutselig ble det gøy å betale regninger

Glem tasting av lange KID-numre.

UNNGÅ TALL-STYR: Bruk Vipps til å skanne regningen din, så slipper du å taste inn lange konto- og KID-nummere. Foto: Kirsti Østvang
UNNGÅ TALL-STYR: Bruk Vipps til å skanne regningen din, så slipper du å taste inn lange konto- og KID-nummere. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Vipps har tatt Norge med storm, men tjenesten er mye mer enn bare vennebetaling.

I tillegg til nettbetaling, finnes det en funksjon som gjør det enkelt å spleise på regningen, og så kan du for eksempel sjekke saldoen i nettbanken.

Farvel lange KID-numre

Vipps kan også brukes til å betale regninger.

Du kan få og betale de elektroniske fakturaene dine rett i Vipps, men det nyeste er at du kan skanne papirregninger. Denne siste funksjonen ble lansert tidligere i år.

– De aller færreste foretrekker å motta regninger på papir. Enda verre blir det når du skal betale denne og du må dobbelt- og trippeltsjekke konto- og KID-nummer for å forsikre deg om at du har skrevet riktig. Den nye løsningen i Vipps lar deg skanne og betale regningen rett i appen, enkelt og greit. Verre er det ikke, sa kommunikasjonssjef i Vipps, Hanne Kjærnes, i en pressemelding i april.

Samtidig rullet Vipps ut muligheten for å skanne QR-koder for betaling.

- Allerede nå har brukerne fått en egen QR-kode som skannes, slik at penger kan vippses uten å måtte legge inn et telefonnummer, skrev de i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer