Poenget med sexy undertøy

Det hender rett som det er at kvinner beklager seg fordi de ikke kan forstå mannens behov for at kvinnen skal ha på seg sexy undertøy, eller andre spesielle klær når de har sex.

Publisert
Sist oppdatert

Poenget med sexy undertøy
Det hender rett som det er at kvinner beklager seg fordi de ikke kan forstå mannens behov for at kvinnen skal ha på seg sexy undertøy, eller andre spesielle klær når de har sex.

Elsa Almås
Psykolog og sexolog

Ofte skal det være blonder, gjerne sorte. En mann liker gjerne strømpebånd og strømper, og kanskje vil han at kvinnen skal ha på seg høyhelte sko og underkjole eller kjole som han kan kle av henne. Dette er slett ikke uvanlig. Mange menn kjøper undertøy til konene sine. For de fleste er det en viktig del av spenningen å få lov til å kle av kvinnen, og føle spenningen ved å se kroppen hennes komme til syne mellom stoffene og blondene.

Sjenanse, prøving og feiling
Mange kvinner elsker også slike leker, det er skjønt å pynte kroppen til sex, og myke blonder føles deilige mot huden. Men det kan også være noen problemer. Et problem er at billig blondeundertøy kan være nokså stivt å ha på. Noen kvinner liker det kanskje, men det er også endel som synes det er ubehagelig. Dette kan være et lite problem, men dog et problem for lommeboken, eller for sjenansen. Kanskje du eller dere er sjenerte for å gå i en undertøyforretning og plukke ut det undertøyet dere liker. I tilfelle er dere gjerne henvist til postordrekjøp, og da vet en ikke riktig hva en får. Men dette er tross alt praktiske problemer som kan la seg løse, hvis en aksepterer litt prøving og feiling.

Langt vanskeligere er det når kvinnen føler at han ikke tenner på kroppen hennes hvis hun ikke kler på seg de plaggene han liker. Det er ganske sårende for en kvinne å oppleve at mannen ikke er så veldig begeistret når hun er naken, eller når hun har på det behagelige sloggi-undertøyet som hun foretrekker.

Men hvis hun får på seg en underkjole, en sort BH og et par strømpebånd, så er han fyr og flamme! Menn kunne nok vise større takt i mange tilfeller. Kvinner er utrolig sårbare på dette punktet, og det kan være meget vanskelig å overbevise en kvinne om at det er henne han elsker, selv om han gjerne vil se henne i sexy sorte blonder.

Sexy dronning
For mange kvinner er det å iføre seg sexy undertøy ensbetydende med å være seksuelt undertrykt, eller gjøre seg selv til hore. Jeg foreslår at vi snur problemet på hodet, og tenker at det er visse ting som gjør kvinner sexy, og det har selvfølgelig prostituerte lært å utnytte til det ytterste. Det ville da vært trist om andre kvinner av den grunn skulle slutte å være sexy! Kanskje vi heller skulle se til å lære noe av horene - og akseptere at sex noen ganger godt kan gjøres litt mindre hverdagslig, og at vi da gjerne kan pynte oss med blonder og strømpebånd.

Tenker du for eksempel at mannen din egentlig bare er glad i kjolen din hvis du har pyntet deg for å gå på fest? Det er du som er pyntet - det er du som er sexy, det er deg han tenner på - vær stolt av deg selv, så er du situasjonens dronning!

Mozon.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer