Poker er lov!

Staten har monopol på pengespill i Norge. Men du kan fritt delta i utenlandske pengespill, arrangert både av private og av utenlandske myndigheter. Vinner du mer enn 10.000 kroner, må du betale skatt i Norge.

Poker er lov!
Publisert

Spillegale nordmenn med sans for spenning har kastet seg over nettets utallige muligheter for pengespill. Variasjonene er uendelige, du kan spille poker i alle varianter eller tippe på alle tenkelige idretter hos utenlandske bookmakere. Men er det lov?

Ja det er det. Nå kan du altså slutte å snike deg inn på illegale spillebuler i mørke bakgater i byens dårlige strøk. Så lenge spillet er lovlig i det landet serveren står i, kan du nemlig fritt sitte i din egen norske stue og spille.

Du kan bruke så mye tid og penger du vil på nettet, i håp om å dra inn den store gevinsten. Husk imidlertid at du er prisgitt "spillesidens" seriøsitet. Og det er svært mange useriøse der ute.

Norske lover og regler blir ofte ansett som store hindre for alt som er gøy, men de har også den fordelen at de hjelper deg hvis du for eksempel skulle få problemer med å få utbetalt gevinsten i et norsk pengespill. Spiller du på utenlandske nettsider, må du altså stole på at de holder hva de lover, og at du faktisk får utbetalt den gevinsten du har vunnet. De norske reglene vil ikke hjelpe deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer