Politiet om ny pass-svindel på SMS

Politiet advarer mot SMS-svindel

«Vi er kjent med at bedragere i disse dager sender ut SMS, tilsynelatende i forbindelse med bestilling av pass, hvor man blir bedt om å fylle ut et skjema ved å klikke på en lenke i meldingen. Ikke klikk på lenken!»

SLIK SKAL EN SMS FRA POLITIET SE UT: Politiet ber deg aldri om å oppgi sensitiv informasjon på en tekstmelding. Sjekk avsendernummeret, eventuelle lenker og svar for all del ikke med å oppgi person-, pass- eller bankkonto-nummer. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SLIK SKAL EN SMS FRA POLITIET SE UT: Politiet ber deg aldri om å oppgi sensitiv informasjon på en tekstmelding. Sjekk avsendernummeret, eventuelle lenker og svar for all del ikke med å oppgi person-, pass- eller bankkonto-nummer. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer