Politiet advarer

Flere skal ha blitt kontaktet av teppeselgere.

TEPPER: Flere personer skal ha blitt oppsøkt av teppeselgere den siste tiden. Bildet er ment som illustrasjon. Foto: Shutterstock/NTB
TEPPER: Flere personer skal ha blitt oppsøkt av teppeselgere den siste tiden. Bildet er ment som illustrasjon. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er Romerikes Blad som forteller om beboere i Jessheim-området som mandag hadde fått teppeselgere.

Da en av beboerne sa at vedkommende ikke ønsket å kjøpe teppet, skal selgeren ha hevdet at de hadde en avtale fra før.

- Han skal også ha vært inne i huset, men forlot det etter hvert, forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt, Joakim Ormaasen til avisa.

- Vår oppfordring er å være bevisst på hvem man ber inn til seg, og at man har det i bakhodet, sier Ormaasen.

Torsdag melder også Drammens Tidende om en kvinne som skal ha blitt oppringt av en teppeselger som skal ha trukket henne ut til å vinne en gave som selgeren ville overbringe hjemme hos henne. Selgeren skal også ha prøvd å få kvinnen med på å se på noen tepper i bilen sin.

Roger Aaser, operasjonsleder ved Sør-Øst politidistrikt, sier til Drammens Tidende at dette politidistriktet ikke har loggført noen henvendelser om bedrageriforsøk Han minner også på at det ikke er ulovlig å selge tepper på døra.

- Det er en viktig forskjell på det å selge tepper i seg selv og være bedrager. Jeg er kjent med at det kommer sånne saker der folk har betalt for mye for dårlige tepper innimellom, men ikke noe slikt er loggført hos oss de siste dagene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer