Pollen hjelper mot natt-tissing

Menn som må tisse ofte og går på do flere ganger om natten har prostataproblemer. Undersøkelser viser at 4 av 5 menn over 60 år har grader av godartet forstørret prostata, men få gjør noe med det.

Publisert
Sist oppdatert

Pollen hjelper mot natt-tissingMenn som må tisse ofte og går på do flere ganger om natten har prostataproblemer. Undersøkelser viser at 4 av 5 menn over 60 år har grader av godartet forstørret prostata, men få vet hva de skal gjøre med det.

SOVER OM NATTEN: Tidligere SAS-pilot Stefan G. Rasmussen ble kvitt prostataproblemer med et naturpreparat med pollen.Av og Bernt Rognlien

Stadig trang til å late vannet, følelsen av at blæren ikke er tømt etter at du har tisset, vansker med å komme i gang med tissingen, dårlig kraft på strålen og at du kan være plaget med etterdrypp - alt dette skyldes en forstørret prostata.

Forekomsten av prostatakreft er 7 ganger så stor i Norge som i Japan, den store forskjellen skylles blant annet flere livsstilsfaktorer som disponerer for utvikling av prostatakreft.

Kostholdsfaktorer som disponerer for prostatakreft er kolesterolrik mat og mye animalsk fett. Kosthold rikt på grønnsaker og soyaprotein kan forebygge prostataplager.

Det finnes mange måter å behandle en godartet prostataforstørrelse på, blant annet med medisiner, mikrobølger og operasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer