Pop med intimpiercing

Folk strømmer til piercingstudioene for å pynte underlivet. Kvinner vil ha smykke på klitoris eller kjønnslepper, menn vil pynte penishodet eller forhuden.

Publisert
Sist oppdatert

Særlig står kvinner fra 20 år og oppover for den økte interessen for intim-piercing. Frisering, stussing og forming av kjønnshår er dessuten mer vanlig enn uvanlig, kommer det frem i en artikkel i dagens Aftenposten.

Ståle Rekkevik, som leder Forening for Profesjonelle Piercere, har merket økt pågang det siste året. Jevnt over setter han piercing i underlivet på tre-fire jenter og gutter ukentlig.

En annen piercer Aftenposten har snakket med, som bare kaller seg ”Mokki”, forklarer den økte pågangen med sex på Internett, mer åpenhet om sex, ønske om økt nytelse, og at smykket oppleves tøft og deilig.

Ved studioet Oslo Body-Art merker piercer Kåre Timmermann pågangen. Hver uke kommer 10-15 jenter i 18-20-årsalderen, men også yngre, innom. Piercing i klitoris er mest etterspurt.

Daglig leder Siv Gamnes ved Klinikk for seksuell opplysning konstaterer at piercing i kjønnslepper eller klitoris ikke er uvanlig lenger.

- Vanlige norske jenter velger å gjøre det. De gjør det for å pynte seg. Jeg har jobbet ved klinikken i 12 år, og har merket en særlig økende interesse for intim-piercing de siste par årene, sier Gamnes til Aftenposten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer