Populære teknodingser & verktøy

Det nyeste innen lyd og bilde koster alltid mye, så prismessig er det ingen øvre grense i denne kategorien. Men også billigere duppeditter vil bli godt mottatt.

Publisert
Sist oppdatert

CD-plater og DVD-filmer Dette er sikre vinnere, og spesielt står samleboksene høyt i kurs.

Spesialversjonene av Ringenes Herre, Star Wars, The Hitchcock Collection, eller Indiana Jones er gode eksempler. Pris: Fra 100 til 1.000 kroner.

Verktøy: Å gi verktøy som gave har to fordeler: Far får noe å leke med og mor får fri. Er du heldig nyter du også godt av det han pusser opp eller reparerer. Det er ingen tvil om at godt verktøy er halve jobben, og prisen forteller ofte noe om kvaliteten. Likevel: Du trenger ikke mesterverktøy for å å skru inn en skrue. Handler du hos Clasohlson kan du kjapt spare noen kroner. Kabelfri skrutrekker til 98 kroner og laservater til 250 kroner er gode eksempler. Pris: Fra 100 kroner.

Bærbar lyd: I følge mange er den nye mini iPoden til Apple til rundt 2.300 kroner den ultimate gadgeten. Synes du iPoden er oppskrytt har du heldigvis mange alternativer, Sony HD1 til 4.000 kroner er av den dyrere sorten, men er uansett en ny og sterk konkurrent. Pris: Fra 2.000 kroner og oppover.

DVD & harddiskopptaker: I tillegg til å være en DVD-brenner for stua frister Pioneer DVR-520H med en innebygget harddisk på 80 GB. Det gir plass til utallige timers opptak i meget god kvalitet. Les testen her og kast VHS-spilleren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.