Populært prissjokk på Elkjøp

DinSides lesere både elsker og hater landets største elektrobutikk.

(Faksimile: Elkjop.no)
(Faksimile: Elkjop.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tatt en titt på årets mest leste saker.

I begynnelsen av september skrev DinSide om et svært ugunstig pakketilbud fra landets ledende elektrokjede. Pakken inneholdt et digitalkamera, med tilleggsutstyr som minnekort, veske og ministativ.

Men med litt kjapp hoderegning fant vi ut at dette såkalte pakketilbudet hadde en betydelig høyere totalpris enn hva det ville kostet å kjøpe alt i pakken separat. Minnekortet ble for eksempel 300 prosent dyrere som en del av pakken, enn om du hadde kjøpt det separat.

Elkjøps informasjonssjef forklarer den ugunstige prisen med en teknisk feil i nettbutikken, og prisen ble rettet opp som følge av DinSides henvendelse.

Les saken: Prissjokk hos Elkjøp

- Vekket nysgjerrighet og harme

Saken trigget leserne våre. Ikke nok med at vi fikk inn en haug med debattinnlegg med både kritikk og godord til Elkjøp og oss i DinSide, men saken var også den desidert mest leste artikkelen på DinSide Økonomi i 2008.

- Jeg tror mange leste denne saken fordi Elkjøp er en butikk som de fleste har et forhold til, og fordi det kan være vanskelig å orientere seg i den elektroniske produktjungelen. Vi advarte mot et tilbud som slett ikke var noe tilbud, og det tror jeg både vekket nysgjerrighet og harme hos leserne, sier økonomiredaktør Kristina Picard i DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer