Positive til kyss

Hvis du liker å kysse på offentlige steder, kan du glede deg over at 44 prosent av den norske befolkningen reagerer positivt på det.

Publisert
Sist oppdatert

En studie gjort av Lypsyl/OMD viser folks holdning til kyssing, med størst fokus på offentlig kyssing. De har foretatt en nettundersøkelse på VG Nett blant 1405 personer.

Enige om drømmemannMens 44 prosent av oss reagerer positivt på offentlig kyssing, reagerer 33 ikke i det hele tatt og 6 prosent reagerer negativt. I tillegg innrømmer 17 prosent at de vil stirre litt ekstra på et kyssende par.

På spørsmål om reaksjoner på offentlig kyssing mellom homofile eller lesbiske, svarte kun 13 prosent at de var positive til det. Like mange ville ikke reagert, 43 prosent ville stirret litt ekstra og 30 prosent ville vært negative. Menn er mer negative enn kvinner.

Hele seks av syv personer savner mer kyssing i hverdagen.

Elin Tvedt og Dorthe Skappel er kvinnene flest menn drømmer om å kysse. Jenter flest drømmer om å kysse Kåre Conradi. Menn er enige med jentene, og setter Kåre Conradi øverst, dersom de måtte kysse en mann. For kvinner er Pia Tjelta den mest akuelle kyssekandidaten.

Korte kyssEn lignende studie fra 2004 viser at lørdag er den store kyssedagen. Over halvparten av de spurte kysset mest på lørdager. Til sammenligning kysset 25 prosent mest på fredag og 6 prosent mest på søndag. Bare en prosent av de spurte kysset mest på andre hverdager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer