Posten kommer ikke

Frustrasjonen når sitt høydepunkt når bursdagspakken kommer frem fire dager ETTER bursdagen.

Endelig kom pakken!
Endelig kom pakken! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjenner du det? Du venter pakke fra utlandet, som oftest en bursdagspakke. Du er kjempenysgjerrig, men postbudet svikter deg dag etter dag.

Glede blir til frustrasjon, og det er bare en laber trøst når pakken endelig kommer frem. For nå har det allerede vært bursdagen din.

Danmark-Norge

Med mye pakker sendt mellom Danmark og Norge, har vi hatt rik anledning til å sjekke effektivitetsnivået til det norske post- og tollvesenet. Og til det danske. Av en eller annen grunn er pakken alltid fremme etter to-tre postdager når vi sender fra Norge til Danmark.

Helt annerledes forholder det seg når pakken skal den motsatte veien. Flere ganger de siste par månedene har vi opplevd at en vanlig pakke fra privatpersoner har brukt hele seks døgn på å nå frem. Og det selv om innholdet har vært angitt utenpå pakken.

Både Posten i Norge og Danmark "reklamerer" med at det tar to døgn for en pakke eller et brev å nå frem. I alle fall når man spør på postkontoret. Sjekker man på nettsiden til Posten Norge, legges det til noen dager.

Dette er så absolutt en sannhet med modifikasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.