Posten lager brev av e-mail

Er du dårlig til å skrive brev? Nå kan det bli enklere med Postens nye tjeneste. Skriv e-mail - så fikser Posten resten.

Publisert

E-web brev er navnet på Postens nye tjeneste for alle oss som ikke gidder å skrive vanlige brev. Nå kan vi endelig glemme alt som heter frimerker, konvolutter og postkasser.

Postens nye eBrev gjør det til en lek å sende brev - enten det er kjærlighetsbrev, forretningsbrev eller takkebrev. Du skriver brevet på PC-en, skriver inn mottagers adresse og sender teksten som e-post til Posten. Posten skriver ut brevet på brevpapir, legger det i konvolutt og leverer brevet på vanlig måte til mottagers postkasse. Så lenge Posten mottar e-mailen fra deg før klokken 17.00, så er brevet fremme i mottagers postkasse neste virkedag.

Det er mulig å sende tekst med vedlegg av Word-dokumenter og enklere tekst-dokumenter opp til seks A4 sider. Prisen er 7 kroner for første side pluss 50 øre for hver ekstra side. Da er frimerke, konvolutt og forsendelse inkludert.

eBrev kan også inneholde grafikk, bilder eller tegninger som er flettet inn i teksten. Eneste grafiske begrensing er utskriftsegenskapene til Postens printere.

Lanseres i 1999

Produktsjef Geir Hågensen opplyser til DinSide at tjenesten allerede er klar for bedriftsmarkedet. Posten har imidlertid ikke annonsert eBrev, så foreløpig er det bare kunder som på eget initiativ har tatt kontakt, som har tatt i bruk eBrev. Privatkunder må antageligvis vente til neste år. - Vi håper å tilby tjenesten til privatmarkedet tidlig i 1999, sier produktsjef Geir Hågensen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer